Мис България 2009 Антония Петрова, която се оказа трън в очите на природозащитниците с това, че гордо носи кожени палта, се хвали в социалната мрежа и с чанта на супер скъпата марка Hermes.

Антония Петрова се хвали и със скъпа чантаМис България 2009 Антония Петрова, която се оказа трън в очите на природозащитниците с това, че гордо носи кожени палта, се хвали в социалната мрежа и с чанта на супер скъпата марка Hermes.

Тя е публикувала куп снимки от луксозната си алпийска ваканция в курорта Сейнт Мориц и освен с кожени палта и шапки, заради които отнесе доста критики, Тони позира и с червена чанта на популярния бранд. В коментар под кадъра й, мъж отбелязва стилния й избор на модел и марка, а Антония отговаря: „Да, точно така, една от любимите ми чанти“.

В спора със защитниците на животните в профила си, Тони отново изтъква високия стандарт на живот, който поддържа, изказвайки се: „Харесвам скъпи, дизайнерски кожени палта и аксесоари и мога да си ги позволя! От дълги години си купувам и имам уникална колекция от такива! Покажете ми една жена която би отказала кожено палто от визон на Валентино за 50 000 евро за Коледа?! Дай Боже всекиму!“

В настоящия си брой 1-2 пък списание „Блясък“ показва марковите рокли, с които миската се кипри пред екрана в шоуто „Умна и красива“, чийто финал е днес и утре.

Антония Петрова се хвали и със скъпа чантаАнтония Петрова позира с кожени облекла