Водещата Мира Добрева и съпругът й – продуцентът Жоро Торнев са в компанията на двете си деца на почти всяко събитие, на което се появяват.

Мира Добрева и семейството й се появяват винаги заедноВодещата Мира Добрева и съпругът й – продуцентът Жоро Торнев, са в компанията на двете си деца на почти всяко събитие, на което се появяват. Семейството на ТВ звездите беше в пълен комплект и на купона по повод брой 200 на предаването „Шоуто на Канала“, което се излъчва по БНТ1.

Въпреки че е само на 3 годинки Жорко-младши, винаги е с родителите си по светски събития. Фактът, че е сред много хора изобщо не притеснява малкия, тъй като той е изцяло в центъра на внимание и всички му се радват. Това се случи и на партито, организирано от екипа на „Шоуто на Канала“. Докато родителите му един по един обикаляха, за да се поздравяват с останалите гости, Жорко се забавляваше с техни колеги.

Припомняме ви, че цялото семейство на Мира Добрева се появи заедно и на промоцията на сингъла на Мария Илиева I Like, която се проведе през декември 2010 г.

Партито на „Шоуто на Канала“ уважиха всички звезди на предаването, както и останалата част от екипа. Сред звездите бяха Тончо Токмакчиев, Ани Михайлова,  Тодор Ашиянов, Стефан Щерев – Чечо и др., всички предвождани от режисьора на предаването Жоро Торнев.

Купонът уважиха още Камен Воденичаров, шефката на БНТ 1 Вяра Анкова, съпругът й Томас Лафчис, Весела Лечева, професор Хачо Бояджиев и др.

Мира Добрева и семейството й се появяват винаги заедноЕкипът на "Шоуто на Канала"