Често пъти погрешно тълкуваме знаците, с които противоположният пол ни дава сигнали за това какво очаква да получи от нас.

Често пъти погрешно тълкуваме знаците, с които противоположният пол ни дава сигнали за това какво очаква да получи от нас. В други случаи пък поради невъзможността да разчетем правилно езика на тялото изпускаме мига на интимност, за който отдавна бленуваме.

Сексуалните жестовеИма малки трикове, с които да разгадаем навреме сигналите, които половинката или околните ни дават и да знаем в кой момент наистина става въпрос за секс. В сексуалните жестове на жените и мъжете има полови характеристики и ние ще ви ги разкрием, за да говорите на един и същ интимен език. 

Доста често се е случвало, когато даден човек стане обект на нашето внимание, неволно да имитираме неговите движения – кръстосването на краката, приглаждането на косата и други. Най-разпространеният жест обаче ще си остане продължителното гледане очи в очи, както и съзерцаването на устните му, сякаш искаш да прошепнеш: „целуни ме сега!“  Като сексуален намек се възприемат и по-широко разтворените крака от обичайното. Разширените зеници също свидетелстват за интерес. КогатоСексуалните жестове бъдещите любовници заедно се чувстват комфортно, те застават така един до друг, че линиите на раменете им са успоредни.  Това са общоприети сигнали, които са присъщи за двата пола, но ето с какво по-конкретно се характеризират жените. Те са доста по-кокетни и честото и бавно кръстосване на краката е доста показателно за това, че са избрали своя сексуален партньор.

Докато момичето ходи, гърбът й е изправен, гърдите - издадени напред и максимално изкуствено повдигнати, бедрата й се поклащат ритмично.  Плъзгането на пръсти върху цилиндрични предмети, като цигарата или столчето на чашата, е коронен номер на повечето жени, които знаят какво точно искат. Подобен намек, с който те целят съсредоточаване на мъжкия поглед върху устните си, е демонстративно използване на червило в негово присъствие. Идва ред да разгадаем и силния пол, който когато реши да вкарва в действие интимния си поглед, то с него направо ни разсъбличат от главата до петите. Мъжете умеят да ни внушат, че притежават рентгеново зрение. Интересът си към нас те издават, когато застанат с изпънати крака и изправени рамене, като наперени петли. Нерядко и почти несъзнателно движат брадичката си одобрително нагоре-надолу.  В крайна сметка най-голямо удоволствие от флирта се получава, когато се доверим просто на интуицията си и максимално се насладим на момента.