Всеки мъж иска да му покажеш, че го искаш. Независимо дали сте заедно от вчера, или от няколко години. Сигурни сме, че знаеш точно как да го разгорещиш, но защо не направиш нещата една идея по-секси за него?
Съблазни го!
Съблазни го!

Всеки мъж иска да му покажеш, че го искаш. Независимо дали сте заедно от вчера, или от няколко години. Сигурни сме, че знаеш точно как да го разгорещиш, но защо не направиш нещата една идея по-секси за него?

За да те вдъхновим, събрахме забавните разкази на няколко мацки, които без притеснение споделят какво е проработило при тях и какво се е оказало пълен провал.

„Нахраних либидото му”
Със съпруга ми бяхме на парти на една приятелка, където ни сервираха някаква много специална чеснова супа. Прибрахме се вкъщи подпийнали и страшно уморени, но в момента, в който си легнахме, изведнъж се нахвърлихме един на друг и правихме невероятен секс. След това се опитахме да заспим, но не се получи, защото още бяхме възбудени. През тази нощ почти не мигнахме, бяхме като разгонени тийнейджъри. Решихме, че е било резултат от супата и още на следващия ден поисках рецептата от домакинята. Седмица по-късно я сготвих и познайте какво – ефектът беше същият! Може и да си внушавам, но на кого му пука?
Петя, 33

„Нахвърлих му се когато най-малко го очакваше”
С бившето ми гадже не бяхме правили секс от два месеца и вече направо не издържах. Толкова бях отчаяна, че една вечер го изчаках да заспи и се съблякох  чисто гола. Метнах се върху него, хванах ръцете му със своите и му казах: „Ако не го направим на секундата, от утре постъпвам в манастир”. Той само се ухили и на момента се озовах под него. Беше малко унизително да си поискам по този начин, но пък проработи!
 Вероника, 24

„Казах най-тъпата лъжа”
С приятелка бяхме излезли на по питие в един бар, когато към нас се приближиха двама сладури и ни заговориха. Единият ме попита с какво се занимавам и аз незнайно защо му казах, че съм основател на една известна компания. Той ме погледна недоверчиво и развеселено и тъкмо се зачудих какво толкова съм казала, когато той ми съобщи, че в действителност именно те с приятеля му са истинските основатели и са излезли да отпразнуват някаква сделка. Представяте ли си, бях избрала точно неговата компания! Цяла вечер се смяхме на супер нескопосаната ми лъжа. Или пък беше правилната, предвид факта, че се прибрах вкъщи с въпросния сладур…
Ива, 26

„Отпразнувахме Коледа през юли”
Веднъж изненадах гаджето си с танц в скута. Беше в средата на лятото, а аз бях облякла секси коледен костюм. След като ме видя беше едновременно развеселен, учуден и възбуден, и едва дочака края на представлението ми, преди да ми се нахвърли. Може и да не му беше времето на този коледен костюм, но ако той очакваше нещо подобно, изобщо нямаше да е забавно. Лили, 21

„Примамих го с бележка”
Редовно давам нощни дежурства в новинарската редакция на една телевизия. От скоро имахме нов колега, който беше страшно привлекателен, и след като флиртувахме здраво в продължение на няколко седмици, оставих на бюрото му бележка, че на следващия ден трябва да дойде много рано на работа. Когато на сутринта той се появи, аз го чаках, седнала на бюрото му и облечена в блузка с толкова дълбоко деколте, че дори и най-гъвкавите шефове биха го обявили за меко казано неподходящо за работа. Оттогава с моя колега редовно си открадваме по няколко минути преди да дойдат всички и да ви кажа честно, сега и двамата сме много по-продуктивни от преди.
Десислава, 31

„Приложих му номера „Девойка в беда”
С приятеля ми се бяхме скарали жестоко и аз от сърце исках да се сдобрим. Затова го помолих да дойде в апартамента ми под претекст, че кранчето на чешмата в банята се е повредило и трябва да го поправи. Когато той влезе у нас, ме завари да го чакам във ваната. Знам, че е изтъркано, но след като го направихме, никой от нас не помнеше за какво точно се карахме. Гергана, 29

„Застъпих се за него”
С гаджето ми играехме билярд срещу наш общ приятел и негов познат, който се оказа пълен кретен. Въпросният тип цяла вечер ни гледаше накриво и пускаше разни обидни шегички по наш адрес. Накрая не издържах, погледнах го в очите и му казах: „Не те харесвам, ти си тъпанар, спри да се занимаваш с нас”. По-късно същата вечер на паркинга гаджето ми изведнъж ме целуна и ми каза: „Беше невероятна, как само го постави на мястото му! Още тогава го разбрах”. „Какво си разбрал?”, попитах го аз. Той отново ме целуна и отвърна: „Че съм влюбен в теб”. Бях го съблазнила, без дори да разбера!
Красимира, 27

„Прелъстих го на парти с преспиване”
Бях виждала това момче само веднъж преди, но много си паднах по него. Затова много се зарадвах, когато разбрах, че и двамата сме поканени на купон с преспиване в къщата на наш общ приятел. Първата нощ сладурът настоя аз да спя в стаята за гости, а той – на дивана. Докато си миеше зъбите обаче, аз се настаних на дивана. Когато ме видя, той възкликна: „Нали казах, че аз ще спя там?!” Аз му отвърнах: „Ами ела при мен, щом толкова настояваш да прекараш нощта на него”. Той така и направи.
Ваня, 25