Българският двойник на футболната звезда Роналдиньо е един от най-запомнящите се участници в кастингите на риалитито „България търси талант“.
Българският Роналдиньо
Българският Роналдиньо

Българският двойник на футболната звезда Роналдиньо е един от най-запомнящите се участници в кастингите на риалитито „България търси талант“. Освен уменията си на терена, той ще демонстрира пред журито и гласовите си възможности.

В два поредни епизода на шоуто зрителите ще видят едни от най-добрите представяния по време на първия етап от прослушванията. Феновете на видеоиграта Super Mario, популярна от 80-те години на 20-и век, ще видят "на живо" героя на сцената.

60-годишна акробатка, весели старчета с неочаквани таланти и самоук танцьор ще се опитат да покорят журито.

Във вторник шоуто ще продължи с първия фокусник в предаването, футболно жонглиране, дизайнер на дрехи със скрит талант, един невероятен бийтбоксер, сценичната изява на треньора на националния отбор по крикет и плейбой от българското Черноморие, който флиртува с чаровната Хилда Казасян.

Междувременно някои от талантите в шоуто вече превзеха интернет пространството. Изпълнението на група X-R@Y, която зрителите видяха в епизода с гост-съдия Ани Салич, е събрало над 150 000 гледания, а феновете им настояват за участието им на следващата Евровизия.