Мис България 2010 Ромина Андонова пожъна първия си успех в Китай, където в момента върви подготовката за конкурса „Мис Свят 2010“.
Ромина с първи успех в Китай
Ромина с първи успех в Китай

Мис България 2010 Ромина Андонова пожъна първия си успех в Китай, където в момента върви подготовката й за конкурса „Мис Свят 2010“. Събитието ще се проведе на 30-и октомври, но участничките в надпреварата са пристигнали в азиатската страна доста по-рано, за да репетират за голямата вечер.

„От традиционните танци от всички страни само 5-6 държави ще се представят на гала вечерта на финала с тридесет секундна хореография. Всички останали ще са на сцената с националните си костюми. Аз ще танцувам“, похвали се гордо самата Ромина Андонова пред bliasak.bg.

Красивата брюнетка обясни, че освен нея танца си ще представят Мис Индия и Мис Бразилия. „Всички харесаха много танца ми и го приеха за финала заедно с още 4-5 хореографии. Аз явно ще представям Балканите“, издаде Ромина Андонова пред bliasak.bg. Миската сподели още, че днес тя и другите претендентки за короната заснели фотосесия с бански костюми за вътрешните кръгове на конкурса.