Фолк певицата Андреа разкри в новия брой на списание "Блясък", че нейните родители я натискат да се омъжи за половинката й Кубрат.
Андреа и Кубрат Пулев не искат да се женят
Андреа и Кубрат Пулев не искат да се женят

Фолк певицата Андреа разкри в новия брой на списание "Блясък", че нейните родители я натискат да се омъжи за половинката й Кубрат. "Ще трябва обаче да почакат още", категорична е пайнерката.

Любимият й пък е твърд, че е достатъчно зрял да решава какво да прави в живота си, затова при него няма как някой да го убеждава да създава семейство и деца. Причината и Андреа, и Кубрат да не желаят на този етап да вдигат сватба, е, че в момента и двамата имат други приоритети в живота си.

"Кариерите ни са на първо място, имаме цели, към които се стремим и искаме да постигнем. Това не означава, че пренебрегваме отношенията си, просто се подкрепяме и сме на едно мнение, че за момента това не е на дневен ред", категорична е Андреа.

Кой ревнува повече, Андреа или Кубрат, какво би могло да ги раздели и промени ли ги славата, разберете от новия брой 50 на списание "Блясък", който ще е на пазара на 13-ти декември.

ТЪРСЕТЕ БЛЯСЪК ВЕЧЕ ВСЕКИ ВТОРНИК!