Роби Уилямс идва за SPIRIT of Burgas с баща си Пит Конуей, който също е певец.
Роби Уилямс включи и баща си в шоуто за Spirit of Burgas
Роби Уилямс включи и баща си в шоуто за Spirit of Burgas

Роби Уилямс идва за SPIRIT of Burgas с баща си Пит Конуей, който също е певец.

Очаква се двамата да изпълнят поне една песен заедно на сцената на морския бряг, а за Пит е подготвена и отделна гримьорна в бекстейджа на фестивала. Баща и син излизат на сцената заедно само в избрани концерти от турнето на британеца LET ME ENTERTAIN YOU, а днес стана ясно, че и българската публика ще ги види заедно на плажа на 7-ми август.

Днес стартира и мащабният строеж на основната сцена на SPIRIT of Burgas.  "Това е една от най-големите сцени в Европа. От вчера тирове разтоварват елементи от нея и тази сутрин започва сглобяването й", споделя Димитър Маджаров, директор на ОП "Летен театър, фестивали и концерти" в Бургас.

Огромната сцена, на която на 7 август ще излезе Роби Уилямс, а ден по-късно и британската банда Kasabian, се строи по стандартите за турнето на лошото момче на Англия, която изглежда по един и същи начин във всички 25 спирки в Европа. Шоуто на Роби в Бургас е първият концерт на плажа в кариерата на британеца с над 800 живи изпълнения зад гърба си.

Билетите за двата дни на SPIRIT of Burgas с хедлайнери Robbie Williams (7 август) и Kasabian (8 август) са на цена от 180 лв.