Никой не е застрахован от проблемни връзки, дори и известните и секси звезди от Холивуд.
Риана жертва на баща-насилник
Риана жертва на баща-насилник

Никой не е застрахован от проблемни връзки, дори и известните и секси звезди от Холивуд.

Но когато имаш сериозен недостиг на бащино внимание още от ранна детска възраст не може да се очаква в напреднала да си избереш партньор, който да се отнася с теб като с принцеса. Да, и звездите плачат, особено тези с т.нар. Daddy Issues!

Детството на Риана е преминало тежко – вечно дрогираният й баща често тормозил психически и вербално майка й – все сцени на които тя ставала свидетел.  По време на интервю с Опра Уинфри през 2012 г., певицата заяви, че травмите нанесени от баща й в миналото неизбежно са рефлектирали за нездравословните й отношения с Крис Браун.

Припомняме, че през 2009 г. изпълнителят й нанесе жесток побой в нощта на раздаването на наградите „Грами“. Именно физическото насилие, на което е станала жертва, й отворило очите, че трябва да се помири с миналото си, и за да прости на Крис Браун първо трябва да прости на баща си.

„Той бе един от най-добрите бащи на света. Колкото и ужасно да се държеше понякога с майка ми, това не означава че той не беше страхотен баща“, категорична бе Рири.