Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли правили секс още на първата си среща, но именно това помага на актьора да оцени половинката си по достойнство и да се влюби в нея

Блейк и Райън вече четири години са семейство, а връзката им е една от най-красивите в шоубизнеса. Същата тази връзка се завъртя мълниеносно, феновете дори не успяха да мигнат и влюбените вече бяха вдигнали тайна сватба.

Но, нека си спомним как започна любовта на Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли, за да стигне до една неподправена обич, на която много хора завиждат... Благородно.

Отношенията на актьора от „Х-Мен Началото: Върколак“ и на актрисата от „Клюкарката“ трудно могат да бъдат обрисувани като класическа холивудска връзка. Блейк и Райън не продават снимките си на таблоидите, рядко се появяват заедно по премиери и ревюта и на практика не разкриват подробности от личния си живот в интервюта.

Причината за тази потайност, може би е фактът, че и двамата още от детството си са обект на внимание и са израснали под светлините на прожекторите.

Цялото семейство на Блейк работи в сферата на развлеченията, майка й и баща й също имат участия в киното. Не е странно, че момичето попада в курса по актьорско майсторство, преди още да е тръгнала в първи клас. Тя, според собствените й признания, изобщо не била спокойно, нито смело дете, напротив - малката Лайвли по-скоро била срамежлива и скромна. За старта на звездната й кариера й помага брат й Ерик, който по това време вече активно се снима в различни продукции. Поддавайки се на уговорките му, Блейк печели кастинг и получава първата си роля в „Sandman“, където играе Трикси, Феята на зъбките. Само че известност й носи друг проект и друга героиня - Серина ван дер Удсън от „Клюкарката“.

„Този абсолютно безумен бизнес. Само да отида на някое мероприятие, то задължително ще срещна там свой кумир“ - споделя емоциите си актрисата, станала популярна за една нощ.

Сред кумирите на 18-годишната Лайвли е и музикантът Джъстин Тимбърлейк, и актьорът Лео ди Каприо. Знаела ли е тогава Блейк, че след няколко години тя ще се превърне в любимото момиче на обожавания от нея Лео? Едва ли! Но двамата се срещат около 6 месеца през 2011 г.

На снимачната площадка на „Клюкарката“ Блейк влиза и в първите си сериозни отношения – с колегата си Пен Баджли. Нюйоркските колежани Дан и Серина, изиграни от Лайвли и Баджли, са най-популярната двойка от сериал за времето си, затова след тях и в реалния живот постоянно има папараци. Само че през 2010 г. двамата се разделят.

Райън Рейнолдс, макар и да не е израснал в актьорско семейство като Блейк, още от ранното си детство е въвлечен в света на киното. Още като момче той припечелва, снимайки се в сапунени сериали, а когато е на 16, получава и първата си роля във филма „Обикновено вълшебство“. Да го различават от другите „сладникави“ момчета, започват едва в годините след 2000-та, когато той играе в редица популярни комедии,. През 2009 г. той влиза в редиците на „супермените“ и във фентъзито Х-Мен, а след това играе възлюбения на Сандра Бълок в комедията „Предложението“.

Но ако с годините кариерата на актьора набира обороти, то личният му живот е изтъкан от подеми и падения. Преди да срещне Блейк, Райън има дълга връзка и годеж с певицата Аланис Морисет, но в крайна сметка той се отправя към олтара малко по-късно, през 2008 г. - с актрисата Скарлет Йохансон. Бракът продължава едва две години и през декември 2010 г. двамата подават молба за развод. Тогава излиза версията, че актьорът искал от Скарлет дете, но тя по никакъв начин не отговорила на молбите му.

Срещата между Райън и Блейк е по време на снимките на филма „Зеленият фенер“ през 2010 г. В началото актьорите са само приятели – тогава и двамата имат други връзки. Но веднага след като страстта между бившата „клюкарка“ и кумира й от детството – Лео ди Каприо, изстива, а романът на Райън и съпругата му Скарлет се изчерпва, приятелството между двамата познати бързо преминава на друго ниво.

Само след половин година те заживяват заедно, но в едно свое интервю актьорът признава, че е разбрал, че Блейк е голямата му любов, за която той непременно трябва да се омъжи, веднага след първия им секс. А той бил...на първата среща.

Това е едно от редките откровения пред микрофон, които някой от двамата прави. Те предпочитат да държат личния си живот под ключ и дори, когато официално стават съпрузи, го правят тайно.

Церемонията е на 9 септември 2012 г. по всички закони на суперсекретността на холивудските сватби. Партито е в Чарлстън, на територията на Boone Hall Plantation – мястото, на което се снима романтичният филм „Тетрадката“.

Блейк минава под венчилото, облечена с рокля на дизайнерите на марката Marсhesa - Джорджина Чапман и Керен Крейг, с които актрисата е близка приятелка, а обувките са от Кристиан Лубутен. Райън пък е облечен в светъл костюм на Burberry с кожени елементи, чийто дизайн е разработен от Кристофър Бейли. „Искахме церемонията да премине в спокоен дух и уютна атмосфера. И всички наши гости да се чувстват комфортно“ - разказа по-късно Блейк.

Присъстващите са едва 35-има – само най-близките приятели на двойка чуват клетвите им за любов и вярност. А в един момент, казват, че на звездите не им било чак толкова весело, след като случайно паднал бенгалски огън подпалил част от роклята на булката. „Това ми донесе истински ужас, но Райън ме успокои и ми каза, че дори е красиво. От този момент пострадалата част от роклята ми е любима“ - разказва актрисата за забавния момент.

Феновете на двойката така и не успяват да се насладят на сватбата, макар и след това Лайвли да се повява с венчален пръстен Lorraine Schwartz, от който проблясва огромен брилянт. Но и последвалите събития в живота на актьорите минават под знака „секретно“. Самият Рейнолдс обяснява този факт така: „Не се опитвам на всяка цена да скрия това, което касае личния ми живот. Просто, ако ме помолите да ви опиша отношенията ми, то думите ми няма да могат да предадат точно истинските ми чувства.“

„Той е част от мен, защото всичко, което правим в живота, го правим заедно. Ако аз работя над филм, той ми помага да разгадая характера на моя персонаж. Ако работи той – аз му помагам. Дали ще купуваме мебели, или ще избираме какво да вечеряме – правим го заедно. При това той е прекрасен писател, написал е за мен много неща. Той е като барометър, познава ме прекрасно и винаги може да каже кога правя нещо добре и кога мога още по-добре. Той ще стане велик баща и лидер – роден е за тези неща“ - отсича Блейк. Така и става. На 28 декември 2014 г. на бял свят се появява дъщеричката им Джеймс, а през септември 2016 се ражда и второто момиченце в семейството. А на въпросите планират ли да спрат дотук, Райън отговаря: „И двамата искаме много деца. И двамата сме от многодетни семейства – моите родители имат четири деца, а на Блейк – пет. Сигурен съм, че заедно можем да минем през огъня и водата и да бъдем много щастливи.“

В това сме сигурни и ние!