От първата среща, в която Рафи ни запозна с гаджето си, стана ясно, че той е хлътнал, ама до уши.

Изглежда, че всичко, което търси, е намерил именно в момичето, с което е в момента и макар да отрича – ревнува я, истински!

Ели пък е сдържана мацка с много амбиции. Танцува, спортува и учи дигитален мениджмънт, но въпреки това намира време, за да постави Рафи на място, когато разхвърляните му дрехи затрупат и входната врата към дома му. Ето какво още споделиха те за своята любов пред Story.

Разкажете ни как започна любовта ви, къде ви срещна съдбата?

Рафи: Тук историите ни май няма да съвпаднат. Запознахме се преди 4 години, когато реших, че искам да имам собствен балет. Препоръчаха ми групата, в която танцува Ели, и така започнахме да работим заедно.

Ели: Всъщност първата ни среща беше преди няколко години в едно кафе, където аз имах среща на класа. Тогава го помолих да се снимаме.

Добре, но как се стигна до там да станете гаджета, тази първа среща е била доста преди това?

Рафи: В началото тя си имаше приятел от цели 5 години, а пък аз съм съвестен човек и дори не съм помислял за друг тип отношения с нея, освен приятелски. Но няма да крия, че много я харесвах.

Ели: Станахме доста близки, но помежду ни нямаше нищо повече. Не сме имали „задни мисли“, наистина. Разделих се с приятеля ми през пролетта и чак след лятото с случиха нещата между мен и Рафи.

Рафи: Всичко се случи, когато една вечер тя остана да спи вкъщи. Ей така, от нищото. И друг път е оставала, но точно този път нещо се случи. На сутринта беше доста конфузно, не знаехме какво да си кажем. Беше ни неудобно. Но честно казано в началото аз бях много резервиран. Не исках да имам сериозна приятелка. Оставихме нещата да се случват от само себе си, но се оказа, че тези уговорки не се случват като по филмите. Просто се влюбихме един в друг и станахме гадженца.

Ели: Аз също смятах, че след тази дълга връзка трябва да изчакам малко, но май не се получи.

Ели, сега след като вече сте заедно от толкова време, можеш ли да откроиш категорично какво те дразни в него?

Ели: Много е разхвърлян. В дома му е пълен хаос. Просто не му прави впечатление. Съблича се и оставя якето в средата на хола и може да стои със седмици на пода. В един момент се стига дотам, че само прескачаш разни купчини по земята. Освен това ме дразни, че не тренира. Аз съм много организиран човек. Танцувам, ходя на кросфит и правя още 100 неща.

Рафи: Вече съм предприел мерки и тренирам!

Ели: Освен това постоянно казва „НЕ“ на всичко, преди да ме е изслушал докрай. След като преосмисли нещата обаче се съгласява. Последното, което ме дразни е, че винаги, когато се опитвам да се съсредоточа, той решава да вдига страшен шум. Пее, крещи, танцува, пуска си музика. И не мога да разбера защо, когато слага нещо на масата, трябва да го блъсне.

Рафи: Това е така, защото когато някой звук ми хареса, искам да го повторя.

Рафи, а теб какво те дразни в нея?

Рафи: Понякога иска да ми каже нещо, но не смее да го направи директно. Може би там е разликата в нас, защото аз вземам решенията твърдо, докато тя е много колеблива и плаха. Това не ми харесва, искам да бъде по-решителна. От друга страна пък може би двамата се балансираме по този начин. Друго дразнещо е нейното мрънкане. Например това, че се цупи за неподредеността ми, както и затова, че не тренирам. Но това пък е градивно сякаш. Най-големият ми страх е, че ще бъда с жена, която не прави нищо и няма цели. Няма да имаме за какво да говорим и връзката ни ще е изпита от съдържание. С Ели нямаме изчерпване. Винаги имаме какво да си кажем.

Ровите ли си в телефоните?

Не!

Ели: И двамата сме много свободолюбиви. Никога не се питаме къде сме били и с кого. Още повече, че работата ни е такава, че общуваме с много хора и понякога се налага да показваме изкуствена любов към сценичния си партньор. Вярваме си и си даваме свобода.

Рафи: Човек трябва да дава пълна свобода на гаджето си.

И няма никаква ревност?

Рафи: Ако се съмнявам в нещо, винаги я питам. Аз лично я предупредих още в началото, че покрай моята работа може да чува и вижда различни неща, но трябва да ми има доверие. Да не говорим пък какво пишат медиите. Казваме си всичко и сме открити във всеки план – интимен, професионален, личен. Супер отворени и открити сме в сексуалния ни живот дори.

Ели: Ние наистина си споделяме всичко.

Дразни ли ви поведението във facebook на другия? Рафи, например нейните селфита?

Рафи: О, не! Нека си кифлее, не ме дразни. Особено когато мъжете я харесват, това е комплимент за мен. Значи съм избрал правилното момиче.

Ели, а ти дразниш ли се на коментарите, които пишат неговите фенки?

Случвало се е, когато му пращат сърца, целувки. Понякога го бъзикам. Когато някоя мацка му каже: „Страхотен си, искам да се снимам с теб!“, аз измърморвам: „Ааа, много ли си готин, а?!“.

До там ли се простира ревността ви?

Е, има си…, но здравословно! Абе, ревнуваме се… ако не беше така, щеше да е странно. Но нямаме повод да е прекалена.

Един и същи стил музика ли слушате?

Р: Донякъде да. Тя слуша модерния хип-хоп, който аз не харесвам. Аз пък понякога изперквам и започвам да слушам някакви хард-рок парчета, които тя не понася.

Ели взема ли отношение за твоето творчество?

Да, разбира се. Тя е с мен по участия и има виждане. Допитвам се до нея винаги. Ели е първият слушател на всяка моя нова песен.

Говорите ли си за бившите?

Ели: О, да! Сами се питаме и всичко си казваме. Той е имал по-скоро краткотрайни връзки, докато моите са били сериозни. Много сме различни в това отношение. Всъщност аз съм му първата по-сериозна приятелка.

Ели, ти дразниш ли се на бившите му гаджета?

Ели: Ами да, ама той не се вижда с тях!

Рафи: Или поне ти не знаеш (смее се)

Смятате ли скоро да предприемете по-сериозна крачка в отношенията си, например да заживеете заедно?

Рафи: Определено мислим по въпроса, но все още не сме се заели да го направим. И този момент ще дойде, нека оставим времето да покаже кога е най-удачният момент.

Радослава Миленова, снимки; Иван Василев