Бившата водеща на „Огледала“ Радост Драганова се нанесе заедно с дъщеричката си Изабела в апартамента на новия си любим Ники Николов.
Радост Драганова се премести при Ники Николов
Радост Драганова се премести при Ники Николов

Бившата водеща на „Огледала“ Радост Драганова се нанесе заедно с дъщеричката си Изабела в апартамента на новия си любим Ники Николов. Връзката между двамата, която започна по време на снимките на предаването Dancing Stars, дълго време беше пазена в тайна, писа blitz.bg.

Любовната афера обаче беше разкрита от съпруга на Радост Драганова – Явор, който изпрати частни детективи, които да следят жена му. Те успяха да заснемат прелюбодейците, докато се наслаждаваха на компанията си на вила в родопското село Солища. В момента водещата и съпругът й са в процес на развод. Съдебната им битка е основно за родителските права върху Изабела, която е на почти три години.

Преди дни Радост Драганова беше щракната да си бъбри с непознат младеж в сладкарница в столичен мол. Веднага тръгнаха и слуховете, че това бил новият на водещата. Според познати на Радост обаче това бил един от адвокатите й, с когото тя обсъждала предстоящите си дела.