Когато прави първите си стъпки в „Пайнер“ поддържа сериозни интимни отношения с транспортен бизнесмен на име Асен.
Преслава
Преслава
Име:  Петя Колева Иванова
Прякор:  Преслава
Дата и място на раждане:  26. 06. 1984 г. в Добрич
Националност:  България
Зодия:  Рак
Ръст:  164 см.
Очи:  кафяви

Личен живот: Когато прави първите си стъпки в „Пайнер“ поддържа сериозни интимни отношения с транспортен бизнесмен на име Асен. Но професионалните й ангажименти и нарастващата популярност скоро стават причина за раздялата им. Разнасят се слухове за  множество любовни авантюри, но тя не обръща внимание. Около средата на 2007 г. се събират отново и щастливо заживяват в новозакупения апартамент на Преслава в Пловдив. Все пак нешата в един момент приключват и тя започва връзка с един от управителите на столичния клуб „Син Сити“ Петко Димитров. Макар да се познават от преди години отношенията им се задълбочават след зачестилите й участия в клуба през последната година. Той е женен, но това не им пречи да бъдат заедно. Преди известно време обаче те се разделиха, както признава певицата заради несъвместимост на ангажиментите. Но останаха приятели. Междувременно се говори за интимни взаимоотношения между нея и Коко Динев. Самата Преслава признава, че е палавница по отношение на мъжете, но едно е ясно – заради прекрасния си глас и пищните си форми, тя е сред фаворитите на мъжете в България.

Професионално развитие: Като талант я открива Милко Калайджиев, с когото през 2004 г. записва първата си песен „Нежен рекет“. Сменя името си от Петя на Преслава. След няколко месеца записва първия си самостоятелен сингъл — „Тази нощ безумна“, а в края на годината излиза и дебютният й албум „Преслава“. До днес е издала общо 6 албума – 4 с песни и 2 с видеоклипове, и продължава да е в челните позиции на класациите. През 2006 г. става рекламно лице на „Винпром Карнобат“ и участва в рекламните клипове на „Карнобатска мастика“, с което името й става синоним на напитката. Последната й песен „Новата ти“ е отдавна плануван от нея проект, посветен на бивш нейн интимен приятел.
Дискография:
2004  - „Преслава“
2005  - „Дяволско желание“
2006  - „Интрига“
2007  - „Не съм ангел“

Любопитни факти:
Иска да си купи къща в Лондон.

В началото на годината тя се подложи на операция за намаляване на бюста, но скоро след това претърпя повторна хирургическа намеса, тъй като шевовете се скъсаха. Оказа се обаче, че намаляването на бюста е излишно, тъй като гърдите й отново започнаха да растат – Преслава го отдава на генетизни заложби.