Темата на предстоящия сезон на VIP Brother “Образцов дом” разбуни духовете не само на феновете, но и на предишните съквартиранти.

Предстоящият VIP Brother “Образцов дом” разбуни духоветеТемата на предстоящия сезон на VIP Brother “Образцов дом” разбуни духовете не само на феновете, но и на предишните съквартиранти.

Както обикновено, мненията са полярни, там където едни виждат забава, други съзират гавра, но със сигурност никой не остава безразличен.

Властелинката на купоните от времето на соца до наши дни и екс съквартирантка във VIP Brother Екатерина Евро си спомни за забавленията на соца и прекарването си в Къщата.

“О, ще е голямо шоу, защото темата за соца предполага разделение на лагери и това ще изостри докрай отношенията вътре. Трябва да си бил в Къщата, за да знаеш, че колкото и да си повтаряш, че всичко е игра, заради изолацията ставаш много по-чувствителен и ситуации , на които в реалния  живот ще “махнеш с ръка” и ще продължиш с усмивка, в Къщата стават повод да си изпуснеш нервите”, коментира Катето Евро.

Винаги усмихнатият собственик на “пиленцата на батко” Милко Калайджиев пък не си е изпускал нервите в къщата и споделя: ”Аз участвах в един много хубав сезон на VIP Brother. Предаването беше благотворително, а съквартирантите бяха много хубави хора, ерудирани. Последният сезон не беше точно така, според мен. Срещнах се с Мариян Кюпранов и с него си говорихме, че последният сезон показа много лоши отношения между хората, ежби, завист. Потресен съм. Затова пожелавам на новите съквартиранти целият им престой в къщата да бъде един купон."

Предстоящият VIP Brother “Образцов дом” разбуни духоветеКакъв ще е купонът във  VIP Brother “Образцов дом”, където предпоставките – липса на телефони, фейсбук и наличие на много хора  на едно място - са налице гледайте от септември по Нова!