Певицата Пламена, чийто талант беше открив в шоуто Music Idol, а преди повече от година се включи и в риалити шоуто Big Brother All Stars, призна, че има здравословен проблем, който засяга голяма част от младите жени - анорексията.

Певицата Пламена потвърди, че се бори с анорексиятаПевицата Пламена, чийто талант беше открив в шоуто Music Idol, а преди повече от година се включи и в риалити шоуто Big Brother All Stars, призна, че има здравословен проблем, който засяга голяма част от младите жени - анорексията.

Пред Нова ТВ тя сподели, че е била толкова зле, че е достигнала 35 килограма. Заради хранителното си разстройство тя дори вече не е имала месечен цикъл. 

"Получавах припадъци, гърчове. На метър и 70 височина свалих до 35 килограма. Бях като балсамирана, спря ми цикълът", признава Пламена.

За радост тя се опитва да се върне към старите килограми и днес вече е с пет килограма повече. Хапва храна, но все още не може психически да се справи с това да яде повече нормални ястия. Затова повече залага на ядките.

undefinedПламена преди