Турската актриса Сонгюл Йоден от хитовия сериал „Перла” иска един ден да има много деца.
Сонгюл Йоден иска голямо семейство
Сонгюл Йоден иска голямо семейство
Турската актриса Сонгюл Йоден от хитовия сериал „Перла” иска един ден да има много деца. Това сподели самата тя на специална пресконференция по повод участието си в шоуто Dancing Stars 2 тази вечер.

Сонгюл Йоден се срещна с журналисти в хотел „Кемпински”, където отговори на всякакви въпроси. Актрисата с готовност сподели, че много обича да готви спанак, но отказа каквито и да е коментари относно личния си живот. Звездата не се оплака от славата, която й донесе ролята на Инджи и дори разказа няколко интересни случки с нейни фенове. Почитателите на красавицата винаги се отнасяли много внимателно с нея и даже й носели сърми, зехтин и петмез по време на снимките на поредицата, тъй като знаели, че много ги обича.

Сонгюл Йоден разкри, че е израснала в голямо семейство и по тази причина би искала някой ден и тя самата да има много деца. Хубавицата е била женена за турския актьор Джанберк Учуджу, но двамата се развеждат през 2008-а година. След това актрисата се залюби с партньора си от сериала „Перла” Къванч Татлъту.