Независимо дали сте майка, бизнесдама или студентка, надали всяка сутрин можете да отделите по половин час, само за да се гримирате.
Независимо дали сте майка, бизнесдама или студентка, надали всяка сутрин можете да отделите по половин час, само за да се гримирате. Добра новина - и за пет минути можете да постигнете същите безупречни резултати. Ето как:

компактна пудра по цялото лицеПреди да започнете с грима, нанесете овлажняващ дневен крем, за да подхраните кожата си. Оставете го да попие добре и продължете с коректор под очите и върху клепачите. По този начин ще скриете тъмните кръгове и ще предотвратите разтичането на макиажа в горещите дни. Следващата стъпка е да нанесете компактна пудра по цялото лице. Тя ще изравни тена ви и няма да позволите на кожата ви да се омазнява и да лъщи неприятно. След компактната е ред на бронзантната пудра. С широка четка минете всички изпъкнали места на лицето - чело, бузи, брадичка, нос, за да постигнете ефекта „слънчева целувка”. Изберете топъл нюанс руж (прасковен, розов), усмихнете се широко и с голяма четка нанесете от него върху най-изпъкналата част на бузите си.
 
 
 
 
 
Преминаваме към очите. С мек молив очертайте основата на миглите, Преминаваме към очитекато направите линията по-плътна. Няма нужда да се стараете да е съвсем равна. След това със суха клечка за уши разнесете молива по-нагоре по клепача, докато прелеете цвета – така получавате очна линия и сенки в едно. С няколко бързи движения нанесете черна спирала, но само върху горните мигли, за да не утежните погледа. Завършете с прозрачен гланц. Е, за колко време се справихте?