От днес започват живите предавания на риалити шоуто „България търси талант“.
"България търси талант" показва опасен цирков номер
"България търси талант" показва опасен цирков номер

От днес започват живите предавания на риалити шоуто „България търси талант“. Пред зрителите на bTV тази вечер ще се появят първите десет участници, които ще се надяват да впечатлят достатъчно много аудиторията, за да получат нейния вот.

След двучасовото живо предаване в следващия етап ще продължат двама претенденти за титлата най-талантлив българин. В края на предаването зрителите ще могат да гласуват в рамките на десет минути и да излъчат своя победител. Другият финалист пък ще бъде избран от журито. Те ще трябва да преценят кой от талантите, заел второ и трето място, е по-достоен да продължи напред.

По време на едно от изпълненията на сцената ще присъстват общо 30 танцьори, които ще демонстрират уникална хореография. Част от спектакъла ще бъдат и трима колумбийски циркови артисти, които ще демонстрират изключително сложен номер, който от години не се изпълнява на цирковите арени. 

ВИП гости на „България търси талант“ ще бъдат актьорите от „Пълна лудница“ и „Господари на ефира“ Димитър Рачков, Зуека, Румен Угрински, Силвестър Силвестров, както и Адреналинките Веси, Ваня, Жана и Алекс.