Бившият съпруг на латино дивата Дженифър Лопес Оджани Ноа не спира да се оплаква, че звездата все още се бърка в живота му.
Оджани Ноа твърди, че Дженифър Лопес го е съсипала
Оджани Ноа твърди, че Дженифър Лопес го е съсипала

Бившият съпруг на латино дивата Дженифър Лопес Оджани Ноа не спира да се оплаква, че звездата все още се бърка в живота му. След като съдът наложи вето върху разпространението на домашното порно на ексдвойката, бившият сервитьор се оправдал, че целта му не е била да излага бившата си половинка, а да пародира живота си на имигрант.

Според Оджани Ноа, съдебното решение в полза на Дженифър Лопес било още едно доказателство за това как влиянието и богатството на певицата му пречели да си живее живота. „Тя продължава да ме съсипва. Как да продължа напред, ако тя постоянно се бърка в живота ми?“, жалвал се мъжът пред близки.

Оджани Ноа се заклел, че намеренията му не били да изкара пари от еротичните записи, а само да ги използва за вдъхновение за биографичния си филм. Той се опитал да прехвърли вината за скандала, който предизвикаха кадрите, върху продуцентите, с които ги гледали заедно. „Те се опитаха да извъртят всичко, така че да изглежда, че виновният за развода съм аз. Дженифър е тази, която не ме оставя намира и не ми позволява да продължа напред“, оплакал се Оджани Ноа.