Наскоро продуцентът Нико Тупарев намекна, че освен с Памела Андерсън, се водят преговори с още една световноизвестна звезда, която наскоро е идвала в България.
Нина Добрев във VIP Brother
Нина Добрев във VIP Brother

Наскоро продуцентът Нико Тупарев намекна, че освен с Памела Андерсън, се водят преговори с още една световноизвестна звезда, която наскоро е идвала в България. Оказа се, че това е канадската актриса с български корени Нина Добрев. 

“Блясък” научи ексклузивно, че в момента се водят преговори с агента на Нина Добрев за влизането й във VIP Brother. Появата на звездата от „Дневниците на вампира“ в родното риалити със сигурност би предизвикала огромна истерия сред феновете й. Както е известно, в момента Нина е супер популярна сред младата ТВ аудитория с превъплъщението си в образа на Елена Гилбърт и вампирката Катрин в хитовия американски сериал. 

До къде са стигнали преговорите с агентите на Добрев, предявила ли е тя някакви специални изисквания и как ще успее да се снима в новия сезон на "Дневниците" и да влезе в Къщата, ако преговорите приключат успешно, четете в новия брой 34 на "Блясък"!

От него можете да разберете още любопитни подробности за годежа на Дженифър Анистън и Джъстин Теро; за БГ звездите, които останаха впечатлени от концерта на Лейди ГаГа у нас; защо Радина и Луиза не могат да се понасят; развали ли Криско имиджа си на лошо момче и още много други. В броя ще видите и ексклузивни снимки от тайното кръщене на Мариана - дъщерята на Коцето и Надето, както и от рождения ден на бизнесмена Петко Димитров и от голямата щура сватба на Роксана.

В рубриката "На тясно" гостува бронзовият ни медалист по бокс от Олипмийските игри Тервел Пулев, който разказва за жена си Диана и за сина си.

Освен това дамите ще научат кои са правилата за перфектен стриптийз, как да се справят с цистита и кои са най-вредните звездни диети.

Брой 34 на "Блясък" излиза на пазара на 21 август, вторник.