Мистър Стани богат Ники Кънчев разкри пред bliasak.bg, че през идната пролет феновете на Big Brother ще се насладят на поредния сезон на риалитито.
Ники Кънчев призна, че Big Brother се завръща
Ники Кънчев призна, че Big Brother се завръща

Мистър Стани богат Ники Кънчев разкри пред bliasak.bg, че през идната пролет феновете на Big Brother ще се насладят на поредния сезон на риалитито. На въпроса ни дали изданието ще бъде отново с популярни личности, или отново ще се заложи на непознати лица, водещият заяви, че второто е по-вероятният вариант.

От известно време из медийното пространство се шушукаше за евентуално връщане на Големия брат на екрана. Досега никой не беше потвърдил това със сигурност, но както вече стана ясно от признанието на Ники Кънчев, Big Brother през новата година ще бъде факт. Водещият разкри това снощи след наградите „Мъж на годината 2009“, където призът получи капитанът на националния отбор по футбол Димитър Бербатов.

В тазгодишната тройка на конкурса имаше не един, а двама спортисти. Освен Бербо за призовото място се бореше и световният шампион по бокс Детелин Далаклиев. Единственият политик сред финалистите беше министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Снимки на събитието>>>