Музикалният продуцент Ники Китаеца сподели с водещата Гала, че се притеснява как родителите на половинката му – фолк певицата Виолета, приемат скандалния му имидж от времето, когато беше „женен“ за Азис.
Ники Китаеца се притеснява от родителите на Виолета
Ники Китаеца се притеснява от родителите на Виолета

Музикалният продуцент Ники Китаеца сподели с водещата Гала, че се притеснява как родителите на половинката му – фолк певицата Виолета, приемат скандалния му имидж от времето, когато беше „женен“ за Азис.

Китаеца поясни, че на 20 години хората са по-лекомислени и сега не би направил нещата, които е вършил преди. Пред Гала Ники и Виолета за първи път показаха сина си Николай-младши, който е вече на два месеца. Щастливото семейство разказа как се справя с отглеждането на малкия, за безсънните нощи и за невероятното чувство да си родител. „Не съм вярвала, че Николай ще е толкова всеотдаен – онзи ден даже му казах, че е най-добрият баща”, похвали се Вили.

Още с появата си в студиото певицата направи силно впечатление на Гала с външния си вид. Водещата отбеляза, че само два месеца след раждането Виолета изглежда чудесно. Певицата сподели, че по време на бременността си е качила 25 кг., но сега влиза във форма. Виолета показа и завидни умения на домакиня. В студиото на "На кафе" младата майка приготви пиле „Жулиен” и разказа, че тази рецепта е използвала още на първата вечеря, на която е поканила Ники след запознанството им, за да го впечатли.