Клуб MUSIC JAM има удоволствието да обяви първата голяма световна звезда, която ще се качи на неговата уникална сцена – това е очарователната австралийка Натали Имбрулия!

След няколкогодишна музикална пауза Натали се завърна през 2015 г. с нов албум - „Male”, който представи много интересна колекция от кавър версии на вдъхновявали я мъже-вокалисти, сред които са Робърт Смит от „Кюър“, Пит Тауншенд, Том Пети, Нийл Йънг и Кет Стивънс. „Male” e петият студиен албум на Имбрулия и вече пожъна много топли оценки от критици и фенове в целия свят.

Тази година тя обяви и голямо европейско акустично турне, което стартира на 22 април в Москва и до края на май ще обиколи целия континент, включително големите музикални градове като Берлин, Милано, Париж и Лондон. Интересното е, че въпреки че програмата ще включва песни от целия й каталог, акцентът ще е върху по-интимното, клубно звучене и за целта са избрани по-малки зали, позволяващи пряк контакт с публиката.

"Толкова се вълнувам, че отново тръгвам на турне - споделя самата Натали – и избрах тези по-малки зали като моето „благодаря“ към феновете, които ме подкрепят вече толкова години. Обичам тази интимна атмосфера, в която сякаш мога да пея лично за всеки един фен и усетя реакцията му."

Продажбата на билети стартира от 10 февруари в 10:00 ч.!

Билетите са разделени в 3 категории:

Правостоящи – 50 лв.

Седящи – 60 лв.

VIP зона –70 лв.

С всеки билет ще се сервира и welcome drink от клуба!