„Блясък“ тръгна по следите на слуха, че една от емблемите на Големия брат няма да открие новия сезон тази есен.
Напуска ли Ники Кънчев Big Brother?
Напуска ли Ники Кънчев Big Brother?

„Блясък“ тръгна по следите на слуха, че една от емблемите на Големия брат няма да открие новия сезон тази есен.

Ники Кънчев няма намерение да слиза от малкия екран и ще продължи да е водещ на Big Brother

От продукцията недоумяват откъде са тръгнали спекулациите по темата, че емблемата на шоуто - водещият, ще бъде заменен с нов човек.

Вече 11 години от старта на риалити формата у нас – на 18 октомври 2004 г., Кънчев износи на плещите си всички формати на Големия брат – Big Brother, VIP Brother, Big Brother All Star и Big Brother Family, и продуцентите нямат никакво намерение да изпуснат опитен и добре разпознаваем водещ като него.

Освен това „Блясък“ научи, че 4-и сезон на Big Brother през 2008 г., чийто изпълнителен продуцент бе Димитър Митовски, а не досегашният титуляр Нико Тупарев, бил по-слаб заради смяната на водещия – вместо Ники Кънчев, форматът се водеше от Милен Цветков.

„Зрителите на Big Brother са свикнали да виждат Ники Кънчев, участниците дори очакват той да е последният човек, който ще ги изпрати до прага на Къщата. Ние самите не можем да си представим шоуто без него и не бихме се разделили доброволно“, категорични бяха от продукцията.

„Освен това нека не забравяме, че не всеки водещ има тази харизма и умения да води живи предавания с такава лекота. Ако Big Brother е школа, то Кънчев определено е нейният председател“, допълниха от шоуто.