Радио и ТВ водещият изпшрати писмо, в което разказа за новото си амплоа.

Уважаеми дами и господа,

Имаме удоволствието да ви представим парчето „I Feel Alright” - най-новия продукт на успешния тандем Русинофф-Павлофф, който през последните години се доказа като утвърдена марка на българския и международен пазари. Гаранция за качеството на продукцията са и множеството партньорства по времето на Прехода, както и отзивите от звукозаписни студия в САЩ, ЮАР, ОАЕ, Кувейт и други. Песента е плод на усилен 3-годишен труд в колаборация с международно признати експерти в областта на съвременната медицина, вече има три титли от канадския „Екс Фактор“ и множество отзиви от японския и шведски пазари.

„I Feel Alright” е една композиция за човешкото в човека, утвърждаваща свободата на мисленето, духа и личността като такава. От Световната здравна организация обявиха, че след слушането на тази песен човек разбира каква е неговата роля в света, открива смисъла за себе си и животът му тръгва по различен начин. Парчето е пускано в откриващите семинари на Панджахван Йога мастър клас, в лагер Пандахвути в Североизточен Пенджап и отзивите на всички курсисти са одухотворяващи.

„I Feel Alright” е песен, вдъхновена от глобализацията на този свят, в който човек за човека е вълк. Тя търси доброто и невидимото за окото, но видимото за душата.

В прикачения файл снимка няма, защото изпълнителите работят само с Антон Корбин, но той в момента се занимава с клип на „Ю Ту4 и е възпрепятстван. Ще се включи в проекта на по-късен етап. Относно клипа – той също е възпрепятстван, защото точно сега е на премиера в Кан, но след завръщането си ще бъде показан пред българска публика. Дотогава се насладете на аудиото на парчето и се успокойте.

Приятно слушане,

Димитър Павлов & Явор Русинов