Вече е факт първото самостоятелно парче на финалистката от X Factor Михаела Маринова.
Михаела:
Михаела:

Вече е факт първото самостоятелно парче на финалистката от X Factor Михаела Маринова. Ето и какво споделя тя специално за читателите на bliasak.bg

Михаела, вече излезе първото ти самостоятелно парче "Стъпка напред". Видеото е доста впечатляващо, разкажи ми как се роди идеята за песента?
Михаела: С екипа на Вирджиния Рекърдс доста слушахме и мислихме, докато се спряхме точно на тази песен. Веднага ми прозвуча като нещо различно и близо до мен, каквото всъщност исках да бъде първото ми парче.

Подготвяш ли нов проект и можем ли да те видим в дует с някой колега?
Михаела: Разбира се, вече работим по втория ми проект, който ще е лека балада с модерен бийт и силен бас, но засега мисля да не издавам повече... Колкото до дует – да, планираме и такъв, но бъдещата ми дуетна половинка също ще запазя в тайна.

Има ли БГ изпълнител, с когото искаш да запишеш общо парче?
Михаела: Определено бих искала да направя нещо съвместно с Рафи, Любо, Ъпсурт...

Ти си сред участниците в X Factor, които успяха да се реализират след края на формата. Какво най-много жертваш в името на кариерата?
Михаела: Не смятам, че отдаването ми изцяло на музиката и запълването на времето ми с ангажименти са жертви, защото това ми доставя огромно удоволствие!

Вече като част от музикалния бизнес в България как ти се струва - трудно ли е да си певец у нас?
Михаела: Според мен е изключително трудно да се реализираш като изпълнител в България, особено ако нямаш голям екип зад себе си, който да прави така че да вървиш напред и точно поради този факт съм благодарна на Вирджиния, че са зад мен и ми помагат.

Кастингите за новия сезон на X Factor са вече в разгара си. Какво ще споделиш на новите участници като човек, вече минал по този път?
Михаела: За това мое преживяване в X Factor, мога да говоря много. Най-важното, което бих им казала, е да се възползват от всичко, което ще им се случи там, било то запознанства, опита на голямата сцена и прегръдката с голямата публика и отношението на професионалния екип.

Сама ти вече се появи в два от градовете на кастингите. Има ли някой участник, който да те впечатли?
Михаела: Имам си вече фаворит от кастингите във Велико Търново, надявам се да продължи!

Коя е най-голямата грешка, която кандидат може да направи на кастинга?
Михаела: Най-голямата грешка, която един кандидат може да допусне по време на кастингите е да се отнесе несериозно към зададената му задача. Много е важно да се разбере, че X Factor не е просто едно голямо приключение, това е шоу, което сбъдва мечти и дава място на сцената само на достатъчно амбицираните хора.

Как ще прекараш лятото?
Михаела: Лятото ще го прекарам на нашето Черноморие с близки и приятели.

Поддържаш ли връзка с другите участници във формата и с кои си остана близка?
Михаела: Поддържам връзка с почти всички участници. Страшно близки сме си и ни е много готино да си прекарваме времето заедно с братята Пламен и Иво, Sweet 16, Невена, Славин, 4U.