Кралят на попа Майкъл Джексън е диагностициран с болестта рак на кожата.
Майкъл Джексън с диагноза рак на кожата
Майкъл Джексън с диагноза рак на кожата
Кралят на попа Майкъл Джексън е диагностициран с болестта рак на кожата. Добрата новина, която лекарите съобщили на изпълнителя била, че при правилно лечение, той може да се възстанови напълно.
 
По време на свое посещение в медицински център специалистите открили зачервявания по горната част на тялото му и по лицето, които са признак за рак на кожата. Въпреки болестта Майкъл нямало да отмени 50-те си концерта в Лондон, които започват през юли.
 
„В началото, когато чу диагнозата, Джексън беше много притеснен. Той обаче беше уверен от лекарите, че болестта му е лечима и ще се възстанови. Майкъл ще направи всичко възможно да осъществи концертите си, защото иска да зарадва милионите си фенове. Той се увери, че лечението, на което ще се подложи ще продължи най-късно до юли, защото както се казва: „шоуто трябва да продължи”, разкрил близък на певеца.
 
Бдителни папараци изловили Джако няколко пъти да влиза в специализирана болница в Бевърли Хилс, където работи дераматологът му. Майкъл носил маска на лицето и хирургическа шапка на главата.