Фолк певицата Мария за пореден път доказа, че щастието на дъщеря й Марая е най-важното нещо за нея, като не пропусна да я изненада с уникално парти за рождения ден.

Мария спретна як рожден ден за МараяФолк певицата Мария за пореден път доказа, че щастието на дъщеря й Марая е най-важното нещо за нея, като не пропусна да я изненада с уникално парти за рождения ден.

Момиченцето и приятелчетата й се събраха в ресторант, където се насладиха на всякакви вкусотии и игри. Разбира се, обичайната торта не беше пропусната, като беше запечатан и най-вълнуващият момент – духането на свещичките.

Освен Мария и майка й, от снимките не се вижда дали на празника е присъствал мъжът до фолк певицата – Християн Гущеров. Дали той е предпочел да не се щрака или ангажименти са го лишили от възможността да бъде част от партито не е ясно.

Факт е обаче, че по думите на Мария Хриси много се грижи за Марая и я отглежда като свое собствено дете. Той държи тя да е образована, затова и разговаря с нея на английски, когато са си у дома.

undefinedМарая празнува с приятелчета