10 българи ще имат уникалната възможност да се срещнат с Динамо на живо.

10 българи ще имат уникалната възможност да се срещнат с Динамо на живо.

Късметлиите ще се видят лично със звездата от предаването „Динамо: Невероятни магии” по Discovery Channel на 9-ти октомври в Букурещ. Всеки желаещ може да се включи в играта „Виж Динамо на живо!” на страницата на Discovery Networks Bulgaria във Фейсбук. Участниците трябва да събират магически кодове (думи), скрити на различни места. Състезанието ще приключи точно в полунощ на 28-и септември, а томболен принцип ще определи 10-имата щастливци, които лично ще се докоснат до магията на Динамо на специалното събитие.

Срещаме те с Динамо, за ди ни разкаже за новия вълнуващ четвърти сезон на предаването „Динамо: Невероятни магии” по Discovery Channel, пътуването му до Индия и откъде намира вдъхновения за невероятните си трикове.

Магът ДинамоДинамо, какво да очакваме от четвъртия сезон на „Динамо: Невероятни магии”?
Динамо: Четвъртият сезон е страхотен! Отскочихме до Индия. Тази страна е напълно различна от всички места, на които сме били досега. Културата там е невероятна. Хората са чудесни и за мен беше много вълнуващо, защото не знаех какво да очаквам. Никога не съм бил там преди и не осъзнавах какъв успех са имали първите три сезона на предаването. Беше изумително да видя как хора от другия край на света ме следват – буквално тичат след колата ми по улиците, крещят с възхищение и желаят да видят триковете ми.

В: От всички места, на които си бил, къде хората приемат триковете ти най-възторжено?
Динамо: Навсякъде получавам чудесен отзвук. Ако бъда откровен, най- страхотни са реакциите на хората в родния ми Брадфорд. Може би, защото не ходя там толкова често. Знам, че това не е най-вълнуващото място на света, но когато се разхождам из местата, където съм израснал или пазарувам с баба, хората просто се изливат от магазините. Дори малко нещо като това да се снимам с някого, кара хората да полудяват и да тичат напред-назад. А когато направя някаква магия, те просто откачат. Просто е приятно да правиш трикове в родното си място.

Кой те вдъхновява извън света на магията?
Динамо: Извън света на магията? Вдъхновявам се от много неща. Преди всичко от филмите. Обожавам да ходя на кино. Наскоро имах късмета да присъствам на премиерата на X-Men. Докато гледах филма, бях изумен от всички невероятни способности, които имаха героите. Наистина ме вдъхнови. Напуснах залата с много идеи, които преливаха в съзнанието ми. Така че мисля, че филмите играят огромно влияние. Но пък, погледнете хора като Кание Уест и Фарел Уилямс и начина, по който те правят музика. Те имат артистична визия, за това как трябва да звучи музиката им. Знам, че е трудно да си представите, че изкуството може да изглежда по определен начин, но ако разгледате работата им, ще разберете за какво говоря. За тях музиката е нещо повече от комбинация от звуци. Фарел Уилямс дори има албум озаглавен “Seeing Sound”. Тези музиканти изразяват своята артистичност по начин, различен от всички останали. Аз се опитвам да имам същия подход в това, което правя.

Ако можеше да избираш, кой би изиграл твоя персонаж във филм?undefined
Динамо: Трябва да е някой доста красив, нали?

Очевидно.
Динамо: Нека помисля. Може ли отговорът да е малко нестандартен? Защото си мисля, че бих избрал Майкъл Джей Фокс, но от периода, в който участва в „Обратно в бъдещето”.

Това би било страхотно!
Динамо: Майкъл Джей Фокс! Той ще участва в „Обратно в бъдещето”, а след това ще пропусне „Тийнейджър-вълк” и ще участва в „Динамо”.

Сподели как би впечатлил жена на първа среща без да използваш магии.
Динамо: С усмивка и северняшки чар.

Според близките ти е трудно някой да ти спретне номер или да ти  покаже магия, след като ти си  добре запознат с това как се правят повечето трикове. Така ли е?
Динамо: Със сигурност мислят така, защото никой до сега не успявал да ме измами. Най-добрата шега, която някой си е правил с мен беше, когато бях в Ибиса с мениджъра ми. Това беше единственият път, когато почти се хванах. Той ме убеди, че дуото Jedward са решили да възродят кариерата си и нямат нищо общо с това, което бяха преди. Твърдеше, че са си направили татуси, подстригали са се и сега са закоравели диджеи в Ибиса. Той наистина ме накара да повярвам, че те напълно са променили имиджа си и че ще участват в шоуто. Снимали сме със Самюел Джаксън и други първокласни звезди, а мениджърът ми каза, че са резервирали Jedward, защото са най-популярното дуо в момента. Моята реакция беше „Ама все пак това са Jedward…”. Намирам момчетата за доста забавни, но не виждах как може да се впишат в концепцията на предаването и не си представях как бушуват и подлудяват тълпата в Ибиса. Мениджърът ми ме убеждаваше непрекъснато и дори накара целия екип да се включи в шегата. Наистина се хванах!