Как да постигнеш бронзов тен за балната вечер, без да се налага да ходиш на солариум?

Как да постигнеш бронзов тен за балната вечер, без да се налага да ходиш на солариум?

Магнетичен загарУдобство вкъщи
Още с първите слънчеви ласки на пролетта започваш да си мечтаеш за красивия и секси слънчев загар. И тъй като времето за море още не е дошло, обикновено се отправяш към някой салон за няколко порции солариум. Той обаче не е напълно безвреден за кожата ти, затова ние те съветваме да опиташ с автобронзант.

Сред предимствата му е, че винаги може да ти бъде под ръка и е напълно безопасен. Освен това може да се сдобиеш с тен само ден преди бала и то с лекота. Как да действаш? Най-добре да си избереш отделен крем за лицето  и друг за тялото, тъй като степента на оцветяване е различна.

Преди използването му, ексфолирай кожата, защото тя ще стане по-гладка, а тенът по-равномерен, което е много важно. Единственият недостатък на автобронзантите е, че могат да се получат петна или ивици. Ето защо, винаги нанасяй много тънък слой, без да напластяваш. Ако искаш да повториш намазването, си остави един час пауза.

Малък съвет
Не ползвай автобронзант веднага след душ, защото порите ти са още разшерени и може да се получи нежелания неравномерен тен!

Подчертан блясъкundefined
Един от любимите ни продукти за летния сезон е бронзиращата пудра. Тя подчертава тена на лицето, дори ако е по-светъл. Освен че прави кожата да изглежда сякаш е целуната от слънцето, прикрива и някои малки несъвършенства.

Обикновено бронзиращата пудра е в красива елегантна опаковка, която може да носиш винаги със себе си. Как да я нанасяш? Използвай я след фон дьо тена, а може и само на почистена и хидратирана кожа. С помощта на голяма четка разнеси с леки движения по челото, носа, брадичката и бузите. Бронзиращата пудра може да използваш и само за скулите като руж, който стои изключително естествено, особено ако си с нежен загар на кожата.

В щрихи
Лив Тайлър
Актрисата, която е с бледа кожа, е открила своето оръжие да придава на кожата си нежен тен със сияен блясък. Лив застана пред обектива на Уили Вандерпер, за да заснеме фотосесия с новата серия продукти Givenchy Croisiere. Истинско съкровище от нея е пудрата без талк, която с изключителна текстура за повече комфорт на кожата. Резултатът е слънчев естествен завършек с ефект на втора кожа. Ще я откриеш в три цвята и може да я нанасяш толкова често, колкото ти се иска по лицето, шията и деколтето.