Кои са българските популярни двойки, които се оформиха през 2012-а и чието бурно развитие очакваме през новата година?

Кои са българските популярни двойки, които се оформиха през 2012-а и чието бурно развитие очакваме през новата година?

Кали и Влади
Зашеметяваща страст
За фолк изпълнителката изминалата година беше изпълнена с много преломни моменти. Тя се раздели с дългогодишния си приятел Антон Краус, от когото има син, и се събра с новата си тръпка Влади. Любовта се появи изненадващо в живота на певицата и го преобърна на 180 градуса. Сега обаче тя се чувства щастлива и обичана от своя любим и признава, че в негово лице е открила точния човек за себе си.

Любовта разцъфваПреслава и Бирмата
Тайна афера
Една от най-актуалните изпълнителки във фолк жанра пазиЛюбовта разцъфва ревностно подробностите около личния си живот. Въпреки това обаче, както се казва, истината винаги излиза наяве, и връзката й с Георги Станоев - Малката Бирма бе разкрита. Младежът е син на известен бизнесмен и е с няколко години по-млад от певицата. Изглежда обаче това не е пречка помежду им и двата са щастливи заедно.

Любовта разцъфваПетко и Меги
Имат връзка, нямат връзка...
По всичко личи, че популярният плейбой вече не съвсем сингъл. И макар че самият той все още не е признал директно, упорито се говори, че дамата, пленила сърцето му, е моделката Меги Колева. Освен че двамата се появяват все по-често заедно на публични места, красавицата уж без да иска се изпуснала на няколко пъти пред приятели, че има връзка с бизнесмена.

Йоанна Дарк и Гетомен
Влюбени по детски
Йоанна и Гетомен бяха забелязани от фотограф на „Блясък“ да се целуват и прегръщат на музикалния фестивал Elevation това лято. И въпреки, че двамата предпочитали да не се разкриват пред медиите, техни близки ги издадоха, че са двойка и много се обичат.
Йоанна Дарк винаги е била дискретна спрямо личния си живот. Преди време тя се пошегува, че не всеки, с когото излиза е нейно гадже, но когато станало въпрос за Гетомен, тя нито отрекла категорично, нито потвърдила, с което сама се издала за отношенията си с рапъра.

Десислава и СветлозарЛюбовта разцъфва
Силна любов
Това лято първо пред „Блясък“ фолк певицата Десислава официално призна за връзката си с ММА боеца Светлозар Савов. „Заедно сме почти от година. Нито е много, нито е малко. Важното е, че се чувствам добре“, сподели тогава Деси без да подозира, че съвсем скоро любовта им ще бъде подложена на изпитание. През есента боецът замина на серия състезания в Америка и на двамата им се налагаше често да летят, за да се виждат.

Любовта разцъфваДинко Динев и Соня
Старата любов ръжда не хваща
Тази година събра и екс двойката Динко Динев и Соня. Това лято репортер на „Блясък“ успя да засече бившите половинки да почиват заедно по българското Черноморие, но тогава двамата отрекоха да се събрали отново и обясниха, че са решили да изкарат заедно почивните дни заради двете им деца.

През есента обаче, по време на премиерата на 3 сезон на „Под прикритие“ двамата отново избраха да се появяват заедно на събитието и индиректно да потвърдят, че старият огън се е разпалил отново.

Припомняме, че Динко Динев се раздели със Соня преди няколко години, когато срещна плеймейтката Мария Цветкова, от която същи има дете.