Месец преди Руския бал, който ще се състои на 25 април, лорд Евгени Минчев отпътува за Лондон, за да присъства на рождения ден на Филип Мосимън - собственик на едноименния частен клуб.

Лорд Минчев и руската звезда Оскин вилнеят в ЛондонМесец преди Руския бал, който ще се състои на 25 април, лорд Евгени Минчев отпътува за Лондон, за да присъства на рождения ден на Филип Мосимън - собственик на едноименния частен клуб.

Империята Mosimann’s обслужва всички събития на Кралското семейство, както и Олимпийските игри. Заради Евгени лично Мосимън гостува в България повече от пет пъти, като при една от визитите си организира четвъртия му Руски бал в "Шератон".

Тогава пътуването му съвпадна с изригването на вулкана и всички полети бяха отменени. Затова се налага Филип Мосимън и екип от 7 души да пътуват с автомобилите си три дни. Това пътуване е отразено в годишника на клуба на цели две страници.undefined

На 21 март Филип отпразнува своя юбилей сред 125 души, партньори от цял свят. Лорд Минчев избра да присъства на събитието с добрия си приятел Дмитрий Оскин. Оскин е звезда от предаванията на FOX TV "Посрещнете руснаците" /Meet the Russians/.

Той е известен фотограф и парти звезда. Лично е присъствал на поне 5 събития  на Евгени в Лондон и двамата често се появяват заедно на други купони. Оскин и Евгени си направиха отличен парти-маратон и извън официалната програма на известния пиар и благотворител.

Двамата бяха забелязани на вечеря в частния клуб The Arts, където си дават среща богатите и известните. Оскин ще дойде в България за Руския бал, на който ще присъстват още граф Юлисиус Ролим - Велик Приор на Ордена на Свети Теотонио, както и вокалът на британската група Blake Стивън Боумън.

Благотворителната инициатива на бала ще бъде насочена към събиране средства за честване 75-та годишнина от рождението на Емил Димитров. Балът ще се проведе в ресторант "Друзья", а дама на организатора ще бъде д-р Ружа Игнатова.