Родолюбива вълна заля социалната мрежа в неделя вечер, когато с нотка хумор и голяма доза родолюбие Иван и Андрей обявиха поредната фермерска инициативата “Предизвикай в занаята”, чиято основна цел е популаризиране и съхраняване на българските народни традици. В инициативата може да се включи всеки.

Родолюбива вълна заля социалната мрежа в неделя вечер, когато с нотка хумор и голяма доза родолюбие Иван и Андрей обявиха поредната фермерска инициативата “Предизвикай в занаята”, чиято основна цел е  популаризиране и съхраняване на българските народни традици. В инициативата може да се включи всеки. Достатъчно е да запише липсинк версия на стара българска песен или да покаже традиционно българско умение или рецепта на поне 100 години, които да публикува в социалната мрежа с хаштаг  #Фермата, като предизвика свои приятели да продължат родолюбивото начинание.

Асен, Моника, Симеон, Нора, Алла, Янина, Митко и Дони се включиха първи с  липсинк /lips syncronisation/. В САЩ и Европа буфосинхроничното “пеене”, при което изпълнителят имитира без глас оригинала, залагайки на артистичните си умения е абсолютен хит.

 Том Круз, Даниел Радклиф, Ариана Гранде и Ема Стоун са само някои от стотиците звезди, които  подлудиха интернет феновете си с имитациите, които направиха.  

На хаштаг #Фермата ще могат да се видят вече предизвиканите Кали, Бони, Александър Кадиев, Ники Китаеца, Ангел Джамбазки, Георги Иванов – Гонзо, Ирина Тенчева и други.