Една от най-успешните български моделки в света, която преди осем месеца стана майка, отваря вратите на софийския си дом само за списание ELLE!

Една от най-успешните български моделки в света, която преди осем месеца стана майка, отваря вратите на софийския си дом само за списание ELLE!

Нещо повече – Кристина Милева за пръв път позира в тандем със сина си Кай. Вижте първата им семейна фотосесия, в която участва дори таткото, макар и зад кадър.

В интервюто за сп. ELLE Кристина разказва не само за мъжете в живота си, но и за любовта си към интериорния дизайн и към подиума, на който смята да се върне съвсем скоро.

В новия брой на сп. ELLE ви очакват още красиви лица от модния свят – жените, които определено знаят как да се обличат, за да бъдат забелязани. Те са и критерият, по който модните експерти определят кой е съвършеният стил за всяка възраст.

Ще се срещнете също с Рене Зелуегър, която разказва интересни подробности около завръщането на Бриджит Джоунс на екран. В специално интервю за ELLE България друга световноизвестна актриса – Танди Нютън, пък признава, че в новия сериал „Западен свят“ се чувства по-удобно гола, отколкото с дрехи.

Ако търсите вдъхновение за промяна, на страниците на октомврийския брой на ELLE ще го намерите чрез примерите на известни личности като актрисата Елена Петрова, певицата Михаела Филева, радиоводещата и поетеса Гери Турийска, психотерапевта Мадлен Алгафари, тв водещия Ники Кънчев, които разказват за книгите, подтикнали ги да открият нова посока в живота си.

Очакват ви още най-новите тенденции в модата и грима за есента, както и оригинални идеи как да ги приложите в ежедневието си.

Търсете новия брой на списание ELLE от 20 септември!