Актрисата Кристен Стюарт била твърдо решена да си върне любовта на Робърт Патинсън.
Кристен Стюърт ще се бори да си върне Робърт Патънсън
Кристен Стюърт ще се бори да си върне Робърт Патънсън
Актрисата Кристен Стюарт била твърдо решена да си върне любовта на Робърт Патинсън. Тя с нетърпение очаквала началото на фестивала Comic-Con, за да може отново да се събере с любимия си „вампир”.
„Кристен има достатъчно високо мнение за себе си, за да бъде третирана като втора жена”, разказал близък на 19-годишната актриса. „Тя много държи на Роб и ако той все още иска да е с нея, се надява връзката им да прогресира. Големият тест за двамата ще бъде на събитието Comic-Con.”
Наскоро се заговори, че Робърт има връзка с колежката си от филма Remember Me – Емили Де Рейвън. Явният флирт между двамата не останал незабелязан и от Кристен. „Тя видя снимките, на които двамата седят и Емили си почива облегната на ръката на Роб. Освен това тя забеляза и начина, по който Рейвън гледа Патинсън”, разкрил близък на Стюарт.
Въпреки че в началото Кристен да била твърдо решена да не ходи на Comic-Con, нейните приятели, в това число и Дакота Фанинг, която участва с Роб и Стюарт в „Нова Луна”, я убедили не само да присъства, но и да се бори за любовта на Патинсън.
„Нейните приятели настояваха тя да се постарае да изглежда възможно най-секси и когато двамата с Роб се видят, той да остане смаян и отново да я пожелае”, разкрил приятел на Кристен. „И Стюърт реши да ги послуша. Тя помоли стилистката си да й намери няколко секси роклички, които да носи на конференцията. Кристен иска да изглежда толкова невероятно, че Роб да не може да свали очи от нея.”