Александър Сано, който е водещ на новото шоу „Мама готви по-добре” сподели пред Антон Хекимян и първите си впечатления от шоуто, чиито първи епизоди вече са заснети „Има много неща, които не очаквах.
Комични и опасни ситуации в ново кулинарно шоу
Комични и опасни ситуации в ново кулинарно шоу

Александър Сано, който е водещ на новото шоу „Мама готви по-добре” сподели пред Антон Хекимян и първите си впечатления от шоуто, чиито първи епизоди вече са заснети

„Има много неща, които не очаквах. Когато ми се обадиха, за да ме поканят на кастинг си казах: „Кулинарно предаване, какво ще правя аз там?”. Но се оказа, че кулинарията е по-скоро фон в цялата работа, защото това е едно забавно семейно предаване. Вътре виждаш от първия ред едни интересни взаимоотношения на майка с дъщеря или майка и син, и става много забавно”.

Водещият разкри, че повечето двойки, които се записват за участие, са на майки и техните синове, а не на майки и дъщери. По време на снимките вече има и първите забавни, но и опасни моменти.

Преди броени дни за малко в студиото щял да избухне пожар, а в друг случай намесата на майката след натискането на „паник бутона” било по-скоро с обратен ефект. По някога дори се случва участниците да забравят да вземат основната съставка или една от ключовите съставки за приготвяне на избраната рецепта и това води до още повече комични ситуации.