Семейното щастие на Ким и Кание отново изглежда мисия невъзможна, след като стана ясно, че себелюбивият рапър се е обидил жестоко на половинката си.
Кание Уест бесен на Ким Кардашиян
Кание Уест бесен на Ким Кардашиян

Семейното щастие на Ким и Кание отново изглежда мисия невъзможна, след като стана ясно, че себелюбивият рапър се е обидил жестоко на половинката си. И то по въпрос, свързан с новородения им син Сейнт.

Всичко започнало по време на живата връзка, предавана от дома им директно по канала на Ким в социалната мрежа,  когато брюнетката попитала зад кадър брат си Роб не смята ли, че малкият Сейнт прилича изцяло на нея. „О, да, той е умалено мое копие. Толкова е сладък! Прилича изцяло на мен“, умилила се Ким по време на въпросната лайв сесия, която очевидно е била гледана от доста хора и в това число от самия Кание.

По-късно шоколадовият изпълнител, който очевидно се почувствал засегнат от факта, че жена му не обелила и дума за това колко бебето прилича на него, нито пък за неговите добри страни и качества, вдигнал скандал на Ким как може да е толкова недосетлива. Кимчето гледала като в небрано лозе и не можела да разбере за какво е цялата тази драма.

Тя обаче трябва да е по-подготвена за подобни изблици от страна на мъжа си, припомнят американски медии, тъй като, както е известно, той има изключително високо мнение за себе си и се смята за голяма работа.