Тази вечер Калин Врачански ще се превърне във вечния повелител на женските сърца – Елвис Пресли.
Калин Врачански загрява с филм на Елвис Пресли 
Калин Врачански загрява с филм на Елвис Пресли 

Тази вечер Калин Врачански ще се превърне във вечния повелител на женските сърца – Елвис Пресли.

Популярният актьор не крие, че образът на Краля е истинско предизвикателство като стил на пеене и тембър на гласа, но за сметка на това изключително харесва парчето Bossa Nova Baby, което преоткрива в „Като две капки вода”. Българският секссимвол признава, че за по-малко от седмица вече няколко пъти е гледал филма Fun in Acapulco от 1963-та с Елвис, чийто саундтрак е култовото парче, за да се вдъхнови и да влезе успешно в новия си образ.

Прея също е поставена пред поредното изпитание - да танцува с елементи от емблематичната сценична хореография на Usher. Момичето с ритъм в кръвта и любов към R&B музиката ще влезе в обувките на един от световните рап идоли, като няма да пропусне нито един елемент от впечатляващия пърформънс. „Дори за един професионалист е предизвикателство да влезе в стила на Usher, който е изключително добър танцьор.

Прея ще трябва да е в постоянен синхрон с танцьорите от Funky Monkeys“, коментира хореографът на шоуто Алекс Енева, която допълва шеговито, че ще й остави и време, в което да попее на сцената. Преслава ще се изправи пред сложна хореография с взривоопасните движения на Тина Търнър. Танците, които певицата намира за трудна задача, ще бъдат основен акцент в новото превъплъщение.   

„Най-интересният образ в това шоу се падна на мен!“, категорично заяви Георги Низамов за предстоящия образ на Софи Маринова. Жоро и неговата дуетна половинка ще представят популярната песен на фолк легендата и Слави Трифонов. Шоуменът добави, че познава Софи и се надява да успее да улови и най-дребните детайли от нейните изпълнения на сцената.