Калин Врачански изправи публиката на крака, след снощното си изпълнението на песента “Ако имах чук” на Емил Димитров

Калин Врачански изправи публиката на крака, след снощното си изпълнението на песента “Ако имах чук” на Емил Димитров.

И макар че при подготовката той не криеше притеснението си от песента, дори я определи като неудобна за него, тъй като Емил Димитров има по-висок тембър и превъплъщението в неговият образ ще е трудна задача, актьорът определено успя да се справи с поставената мисия.

Врачански се оказа голямата звезда на вечерта и обра овациите, след като отлично демонстрира ретро маниера от преди 66 години. Още с началото на своето изпълнение той си спечели възхищението и положителната оценка на Хилда и Дони.
“Исках да взема микрофона, за да видя дали наистина пееш ти” – сподели Хилда

Казасян и обсипа Калин с комплименти за доброто представяне. Освен че стана първа на крака, Хилда отиде да целуне и прегърне “младия Емил Димитров”.
Дони подкрепи мнението на своите колеги, като сподели, че ще даде изключително висока оценка за представянето на Калин. И за да не е прекалено розова картинката Фънки за пореден път демонстрира своята искреност, която подразни публиката.

Той не одобри Врачански и заяви, че според него актьорът не е успял да се превъплъти в образа дори със сценично поведение. Думи за които беше освиркан.