Валери Божинов и Благой Георгиев се събраха, за да купонясват заедно на морето, видя bliasak.bg.

Какво събра отново Валери и Благой?Валери Божинов и Благой Георгиев се събраха, за да купонясват заедно на морето, видя bliasak.bg.

Двамата авери, които обичаха да се забавляват и докато бяха колеги в националния отбор по футбол, отново намериха начин и време, за да поразпуснат.

Разбира се, за разлика от преди, когато с тях обикновено не бяха вече бившите им половинка, с днешна дата съпругата на Валери - Николета, не го изпуска от поглед. Именно тя е "виновницата" за повечето кадри, които публикува в личния си профил в Instagram.

От фотосите се вижда, че Благой и Валери купонясват на морето, в курорта Слъчев бряг, като пушат наргиле. На една от снимките Николета също присъства, като е щракната в опасна близост с Благо. Освен това от лявата й гърда не остава много скрито.

По всичко личи, че Благо не страда от развоя на събитията в личния му живот, а именно раздялата с майката на двете му деца Христина. Дори напротив. Той се забавлява на макс, като отново е в компанията на близкия си авер Валери.

undefined

undefinedundefined