Незабравими изпълнения и силни емоции за жури и публика – с това ще бъде запомнен пети епизод на шоуто, в което всеки получава своя шанс за изява.
Ицо Хазарта удря последния златен бутон в “Талантите”
Ицо Хазарта удря последния златен бутон в “Талантите”

Незабравими изпълнения и силни емоции за жури и публика – с това ще бъде запомнен пети епизод на шоуто, в което всеки получава своя шанс за изява. В неделя, 3 април, зрителите ще видят кой участник успя да впечатли Ицо Хазарта дотолкова, че звездата да използва дълго пазения си златен бутон.

С думите “Срам ме е такъв като мен да оценява такъв като теб” Хазарта се възползва от правото си да изпрати на полуфинала един участник, който има шанс да се превърне в истинска сензация. Кой е той и с какво успя да трогне рапърът ще стане ясно на 3 април от 20.00 часа само по bTV. 

Силно рап присъствие бележи следващият епизод на най-позитивното предаване в родния ефир. Авторска рап песен вдъхновена от българската история и баба, която помага на внучетата си да пишат хип-хоп музика, и се появява с тях на сцената са само част от изненадите. 

В пети епизод пети член на журито ще заеме своето място до Михаела, Любо, Асен и Ицо. Това е малкия йоркширски териер Айра, която трайно се е настанила в сърцето на своята стопанка Михаела. Айра ще помогне на журито да реши дали танцът на една уникална за България порода кучета заслужава да отиде на полуфинал и ще направи своя дебют в телевизионния ефир. Защо Михаела, Асен и Любен Дилов облякоха индийско сари, какво е кизомба, как звучи стила туристически дарк шансон и още много изненадващи въпроси ще намерят своя отговор на сцената на “България търси талант”.

След дни на конструктивни дискусии и консенсусни решения за таланта на участниците, в пети епизод едно изпълнение успя да скара Михаела и Ицо Хазарат, и те си размениха остри реплики. Как се разминаха в мнението си двамата най-млади  членове на журито и успяха ли да изгладят нещата помежду си? Гледайте “България търси талант” на 3 април от 20.00 часа по bTV.