Оказа се, че световноизвестният готвач Гордън Рамзи предлага на клиентите си готови ястия, които не струват повече от 2 лири, разкри Sun.
гордън рамзи
гордън рамзи
Оказа се, че световноизвестният готвач Гордън Рамзи предлага на клиентите си готови ястия, които не струват повече от 2 лири, разкри Sun. Водещият на „Кухнята на ада” е собственик на малко бистро в Лондон, в което се приготвя по-голямата част от ястията за луксозния му ресторант. Тъй като заведенията на Гордън Рамзи се славят като едни от най-скъпите в света, той продавал същата тази храна почти 600% по-скъпо. При това притоплени. 
 
В разследването на Sun се включил и репортер под прикритие, който се представил като потенциален клиент в бистрото. От главния готвач на заведението той разбрал, че почти всички „изискани” ястия се приготвят там и после се доставят в луксозния ресторант.
 
Това обаче не били думите на сервитьор от елегантната "гостилница," който по всякакъв начин се опитал да убеди „клиента”, че храната се готви в момента и на място.   
 
По повод завихрящия се скандал, говорителят на Гордън Рамзи заявил пред медиите, че в повечето случаи част от храната в менюто се приготвя предварително, тъй като някои от ястията изисквали повече време. Всичко останало обаче се готвело в кухнята на елегантния ресторант, тъй като продуктите трябвало да бъдат свежи и пресни.