Кои и какво сгафи на 12-та церемония по връчването на музикалните награди.

Кои и какво сгафи на 12-та церемония по връчването на музикалните награди.

Големите гафове на наградите на телевизия „Планета“Събитието, за което всички фенове на фолка говорят се проведе на 25-ти февруари в зала 1 на НДК. 12-тата церемония по връчването на Годишните награди на телевизия "Планета" започна подобаващо, като концерта откри Емилия и събра всички звезди на компания Пайнер на една сцена. За съжаление обаче и този път не липсваха гафове и издънки, като някои от тях дори останаха скрити за феновете пред малките екрани. Ние обаче ще ти ги покажем.

Първата награда не беше връчена

Грандизоната церемония започна с гаф. Благодарение на натоварения трафик или на друга причина Илияна Раева, която трябваше да връчи първата награда, не се появи на сцената. Така приза за „Посланик на българската музика зад граница“ беше връчен на Андреа от водещата на предаването "Звездно" Петя Костуркова. Самата Илияна Раева обаче така и не се появи до края на събитието.

Проблеми със сценария

Водещи на тазгодишната церемония бяха Кали, Борис Дали и Мага. По една или друга причина последната от тях въобще не се справи с поставената й задача. Магда постоянно допускаше грешки в думите или имената, които изговаряше. А на момента интонацията на изреченията й хвърляше публиката, която се опитваше отчаяно да следи мисълта й, в потрес.

Топ Издънка

Дуетната половинка на певеца Галин Кристиана пък беше повече от скандална. Оставяйки на страна интересната й визия решена в розово, много камъни и допълнение корона на главата, не можем да отбележим „завидните“ й танцови умения. Кристиана буквално не спираше да се мята насам натам ръцете си и да се кълчи по доста интересен начин, а да не говорим как мяташе русата си, най-вероятно изкуствена, грива насам натам (по-често в лицето на Галин).

Големите гафове на наградите на телевизия „Планета“Самохвалко

Наско Месечков излезе на сцената на наградите на ТВ „Планета“ за да връчи, заедно с партньорката си Елена Добрикова, наградата за „Артистично присъствие във видеоклип“. Вместо да поздрави публиката и спечелилите изпълнители до момента, танцьорът избра да похвали себе си и да благодари на всички певци доверили му се да направи хореографията в клиповете им. Много не на място и крайно нарцистично бихме казали.

Erotic show

Мария успя да втрещи всички фенове като за сценичната си изява бе избрала да се кълчи на пилон. Миньончето на фолка излезе облечена в оскъдно черно боди и определено се раздаде на макс в движенията на псевдо еротичното си шоу. На церемонията Мария представи и новата си песен в дует с рапъра X, която обаче никак не се понрави на почитателите, тъй като е буквален кавър на песен на популярен гръцки изпълнител.

„Искаме Камелия“

Някъде по средата на церемонията публиката реши, че ще е удачно да изрази личното си мнение и да покаже, че им е писнало любимката им Камелия да не се появява на събития организирани от компания „Пайнер“. „Искаме Камелия“ не спряха да викат феновете за няколко минути, като обявиха блондинката за най-добрата от всички.

Много плът

Галена пък очевидно бе решила да зарадва подобаващо всичките си почитатели. Певицата се появи изключително оскъдно облечена за изпълнението си на сцената, което предизвика не малко интересни коментари по неин адрес. Интересното е, че за да приеме всичките си статуетки от награждаването певицата излизаше доста прилично облечена.

Големите гафове на наградите на телевизия „Планета“Упс!

За кулминация Анелия закри вечерта със скандален гаф. Изпълнителката, която стана "Идол на 2013" на наградите на "Планета", се раздаде максимално на сцената, докато изпълняваше най-големите си хитове. Именно това й изигра и лоша шега. В разгара на представянето й,  дългата изкуствена опашка на Анелия падна. За щастие обаче косата не падна на земята, с което щеше да засрами още повече попритеснилата се изпълнителка.

Отличниците

Фолк изпълнителите Галена и Коцето бяха тазгодишните големи победители на наградите на ТВ "Планета". Галка спечели приза за "най-добра изпълнителка", а колегата й Константин - за "най-добър изпълнител". Това обаче не беше единствената награда за певицата. Тя се прибра у дома с още няколко статуетки. Една от големите любимки на публиката Преслава също взе приз - за песен на годината, за хита си "Режим неприлична".