Фолк певицата Глория притежава уникален микрофон инкрустиран с камъни, част от които изписват нейното име на латиница - Gloria.
Глория с уникален микрофон
Глория с уникален микрофон

Фолк певицата Глория притежава уникален микрофон инкрустиран с камъни, част от които изписват нейното име на латиница - Gloria. Тя ще го извади на показ, за да попее на своите гости Богдан Томов, Христо Калоферов, дизайнерката Невена и иво Инджев.

Феновете на фолк обаче няма да чуят от примата най-популярните й парчета, тъй като парчетата от лекия жанр ще излязат в отпуск. Изключително развълнуван от вечера ще бъде Иво Инджев, който дори ще се просълзи от изпълнението на дъщерята на Глория - Симона.

Следващата седмица ще започне с домакинстването на новинаря Христо Калоферов, койт ще посрещне новите си приятели в дома на баба си и дядо си в с. Долнослав. Христо ще приготви истински станимашки сърмички, а изненадата му ще предизвика сериозни вълнения – среща с Щраус насред Родопите. Накрая дори ще има и спасителна операция – Богдан Томов ще спаси Глория от сериозна беда...

Втората вечер звездите отново ще са на село, но този път в Голям Извор, където ще ги посрещне Иво Инджев и неговата специална агнешка програма. За Богдан Томов ще бъде трудно да издържи до края, затова в даден момент просто ще си тръгне. Останалата част от гостите ще се насладят на голямизворския двойник на Емил Димитров. 

В четвъртък Невена ще заведе гостите си за кратко до Париж. Тя ще приготви кюфтета от дивеч – елен лопатар и биволско, ще разплаче Глория с изненадата си и дори ще намери жена за ергена Христо Калоферов.

В последната вечер цялата компания, под домакинството на Богдан Томов, ще изпълни истински български хит, посветен на „Черешката на тортата” и бабата на Христо. Богдан ще заложи на сърми с пъстърва, а така също и на много песни, танци и особено вкусна храна. Всички ще се забавляват толкова много, че накрая плакетът ще бъде разделен изключително трудно.