След като Галена публично обяви бременността си, нейните фенове вече я обсипват с жестове за новия член на семейството й.

След като Галена публично обяви бременността си, нейните фенове вече я обсипват с жестове за новия член на семейството й. Минути след като сподели снимка на положителния тест за бременност, почитателите й я заляха с поздравления и мили пожелания.

Не след дълго започнаха да пристигат и подаръците... Едни от най-запалените меломани подариха на певицата сладкиши със снимки, една от които във формата на детска количка с надпис “coming soon”.

 

Жестът накара бъдещата майка да се усмихне, осъзнавайки, че любовта на тези хора е безгранична, както самата тя сподели във Фейсбука си. 
Освен тези вълнения, феновете на певицата живо се интересуват и от друга тема, а именно -  дали любимката им ще се оттегли от сцената, за да се отдаде на грижите за детето си.

Галена обаче предпочете да  запази мълчание и все още не е дала отговор на напористите въпроси, които валят в профилите й в социалните мрежи. Близките обаче й са убедени, че Галена няма да прекрати кариерата си, защото многократно е показвала, че дава мило ои драго за своята работа