Фенките на “София ден и нощ” буквално пощуряха по актьорите в сериала.
Фенките пощуряха по момчетата от “София ден и нощ”
Фенките пощуряха по момчетата от “София ден и нощ”

Фенките на “София ден и нощ” буквално пощуряха по актьорите в сериала. 

Макар аматьори, те успяха да впечатлят мнозина с играта и поведението си на екрана. Несъмнено най-популярни се оказват Крис Ненков, по-известен като Коки, и дружката му Митко, в чийто образ е Кристиян Кирилов. Двамата буквално бяха засипани с комплименти от страна на почитателките на поредицата. 

Неочаквано автомонтьорът и вечният шемет се превърнаха в мишена за дамите, а мнозина от мъжете, които следят сериала, започнаха да им подражават. Коки и Митака, които освен приятели в сериала са такива и в живота, не се притесняват да са център на внимание. 

Без да се влияят от коментарите за сексуалната ориентация на Митака, за когото се твърди, че е гей, фенките му заляха социалната мрежа със закачливите си коментари.

Коки също може да се похвали с гооям интерес сред дамите, които обаче не делят образа му в сериала и този в реалния живот. За тях той е онова мило момче, което с наивното си поведение и неподбран изказ печели женските сърца. 

Колегата им Адриан Зурков, в ролята на Марио, който е лошото момче е “София ден и нощ”, също печели сериозна популярност сред фенките. Марио остава непредвидимото момче, с грубия изказ и с променливите мнения. Ту добър, ту не, той изпита тежестта на славата преди всички останали. Актьорът е и един от най-коментираните сред колегите си, тъй като с играта си се оказа в центъра на повечето събития. Извън ролята си обаче Адриан е мъж на място и прави впечатление не само с привлекателната си визия. 

За съжаление, дамите в поредицата останаха малко в сянката на колегите си. Все пак в началото те успяха за заковат част мъжкото внимание и дори бяха основата на редица спорове във фейсбук - "Коя е най-секси", "коя има най-предизвикателен поглед"... Сега, освен че не са обект на коментари, името им се свързва единствено с това на мъжете във сериала.