Story се свърза с един от бившите мъже на Емануела – Никола.
Ето как Емануела манипулира мъжете
Ето как Емануела манипулира мъжете

Story се свърза с един от бившите мъже на Емануела – Никола. Напомняме, че тя спретна с него бутафорна сватба в „Къртицата“.

Но той видимо бе влюбен и на този етап нямаше нищо против да участва в шоуто на Емануела. Няколко месеца по-късно последва шумна раздяла след скандални обвинения. Сега той е щастлив и спокоен и по никакъв начин не иска да си спомня за времето, прекарано с нея. „Пожелавам й да е жива и здрава. Не искам името ми да бъде свързвано с Емануела. Няма какво да кажа за нея, разберете ме“, лаконичен бе Никола.

В момента Емануела е на турне в САЩ, след като бе изпратена на летището от новата си жертва. Но и от няколко хиляди километра манипулира със статуси и анимирани клишета от различни интернет страници. Верните й фенове, разбира се, изпадат в нелеп възторг и прославят в коментари смелостта й - в каквото и да се изразява тя. Едно е сигурно- поведението й е самоубийствено, и има късметът мъжете й все още да се срамуват от връзките си с нея – чувството е по-силно от желанието за ответна реакция. Но, според нейни близки, които са успели да излязат от омагьосания кръг, едва ли щастливата случайност ще продължи дълго.  В капаните, които залага с манипулациите си, най-накрая ще попадне самата тя.

Още когато изгрява звездата й, малцина са онези, които вярват на историята със зарязаното пред олтара момиче. Но красивата Емануела може да каже всичко. Вярват й, пленени от чара й, а тя разиграва стратегически всичките си карти – все пак иска да е звезда и умело внушава образа на жената, която отмъщава на мъжете. Печели и първия си голям фен клуб от момичета, които разпознават себе си в предадената и останала само с детето си певица.

А тя няколко години разказва напоително историята си, която просълзява. Била на 18 години, когато забременяла, мъжът до нея настоявал за аборт, но тя отказала. Двамата се разделили и тя с помощта на своите родители отглежда сина си Христо. В крайна сметка тя и бащата на детето й отново се събират и се женят, но този период от живота си певицата нарича „кошмар“. Родителите на мъжа й постоянно я обиждали и й показвали, че е нежелана. Даже я накарали да направя ДНК тест, за да докаже бащинството на детето. Когато и самият Виктор нарекъл собственото си дете „копеле“, тя не издържала и си събрала багажа.

След този първи злополучен опит Емануела вече има тактика и вижда прекрасна почва, за да развие стратегията си. Винаги избира мъже, които ще може да ползва, а след това да се превърне в тяхна жертва.