Рапърът Георги Енчев е решил да се раздели с живота в столицата и заедно със съпругата и двамата си сина се заселва в Банско.
георги Енчев и семейството му заминават да живеят в Банско
георги Енчев и семейството му заминават да живеят в Банско

Рапърът Георги Енчев е решил да се раздели с живота в столицата и заедно със съпругата и двамата си сина се заселва в Банско. Семейството ще се настани в ултра луксозно жилище в хотел "Вила Рока".

„От доста време го мечтая… и ето и че и на това предизвикателство му дойде реда… да стана банскалия и да заживея в зимната столица на Балканите”, споделя артиста, в типичния за него шеговит стил.

„Причините да се преместя в Банско са много. От една страна искам семейството ми да живее различен, спокоен и природосъобразен начин на живот, какъвто за съжаление големия град не предлага на този етап. В Банско няма престъпност, няма наркотици и жрици по улиците, единственото нещо, което децата могат да правят, е да спортуват, да учат и творят", обяснява още рапърът.

Все пак той няма съвсем да зареже столицата тъй като всяка седмица ще се връща заради ангажиментите си, които както тoй казва са доста.