Елица и Стунджи, които през 2009 г се класираха на пето място на международния конкурс „Евровизия“, се сдобиха със звезда на Алеята на славата.

И Елица и Стунджи със звезда на алеята на славатаЕлица и Стунджи, които през 2009 г се класираха на пето място на международния конкурс „Евровизия“, се сдобиха със звезда на Алеята на славата. Престижният приз им беше връчен днес, 10 декември, пред столичното кино „Арена“ – Младост.

Елица и Стунджи получиха 20-ата звезда в Алеята на славата. Те бяха много щастливи, че са успели да се наредят до някои от най-популярните БГ личности. С подобна чест са удостоени безспорно доказали таланта и способностите си личности, направили страната ни известна по цял свят.

Припомняме ви, че със своя звезда на Алеята на славата се сдобиха футболистите Димитър Бербатов и Христо Стоичков, музикантите Васко Василев, Лили Иванова, Валя Балканска, Васил Найденов, актьорите Георги Калоянчев и Стоянка Мутафова, спортистите Стефка Костадинова, Веселин Топалов, сестри Малееви, магът Астор и др.

И Елица и Стунджи със звезда на алеята на славата