Миската Елена Тихомирова все по-често е засичана в Народния театър и театър "Възраждане", където почти винаги седи на първите редове и аплодира новия си любим мъж.

Дългокраката красавица често събира погледите на публиката с усмивката си, а замечтаното й изражение говори само за себе си.

Кой е актьорът, пленил сърцето на Елена? Името му е Георги Златарев, а списъкът му със спектакли и представления е много дълъг. Интересно е, че той е каскадъор и актъор в много от холивудските продукции, които се снимат у нас. Във филмографията му са хитовата лента "Непобедимите", както и филмите "Плюя на гроба ти" и "Сивата зона".

Дали добрата физическа подготовка и силно присъстващата мъжественост е това, което е впечатлило миската или интересът й е породен от интелектуалните качества на Златарев. Потърсихме Елена за коментар какво се случва в личния й живот и има ли наистина нов мъж в живота си. Особено след като ги засякохме в задълбочен разговор на пейката пред Народния театър, а миската държеше в ръка роза, видимо подарена й от актьора.

“С Жоро сме приятели от години. Разговорите ни се въртят повече върху природосъобразния начин на живот. Донесох му чай и се заприказвахме върху вкусове, аромати, релакса на душата и хармонията на съзнанието. Напоследък пия от чайовете на Ulatea и забелязвам как се променя тялото ми, как се събужда, как се отпуска вечер. Ние сме една система, в която всичко, което приемаме отвън, се отразява навътре. Билките са моят начин да живея и винаги имам време за чай. Нося си с мен в колата, когато пътувам или спортувам... А когато ходя на гости, вече не нося бутилка вино, а Ulatea с красивата им кутия. Признавам си - появявам се винаги ефектно и оригинално така!”, откровена е Елена.

На въпроса ни винаги ли между приятели се подаряват рози, Елена каза, че харесва галантни мъже и Жоро винаги успявал да я изненада мило в това отношение. Дали между двамата нещата ще се развият и дали ще продължат да се срещат на “по чай”, много скоро ще разберем..

Дотогава - да си пием чая и да го споделяме с любими хора, е най-доброто, което можем да направим за тялото и душата си. А кои чайове предпочита да пие сексапилната миска, можете да видите в профила й в Instagram - @eetihomirova.